İstanbul Aktif Pasif Gay Ruslan

İstanbul aktif Pasif Gay
İstanbul Aktif Pasif Gay Ruslan - Resim1İstanbul Aktif Pasif Gay Ruslan - Resim2İstanbul Aktif Pasif Gay Ruslan - Resim3İstanbul Aktif Pasif Gay Ruslan - Resim4İstanbul Aktif Pasif Gay Ruslan - Resim5İstanbul Aktif Pasif Gay Ruslan - Resim6İstanbul Aktif Pasif Gay Ruslan - Resim7

Model Detayları

  • Street: istanbu
  • City: Şişli
  • Telefon: +90552 784 86 98
  • İsim: İstanbul Aktif Pasif Gay Ruslan
  • Şehir: İstanbul
  • Bolge: Avrupa Yakası
  • Semt: Şişli
  • Kayıt Tarih: 5 Mayıs 2022 08:55
  • Bitiş Tarihi: Bu ilanin süresi doldu

Model Açıklaması

🔥Mutluluğun
🔥En
🔥Ateşli
🔥Haliyim
👅Aktif ve Pasif 🍆
🍑 Sorunsuz ve Soluksuz

İstanbul şişli

 

İstanbul aktif Pasif Gay Ruslan Yasaksız Seksimi En Muhteşem Şekilde Yaşa!
Selam hayatım, ben Ruslan İstanbul aktif Pasif Gay olduğum zaman seninle gerçek bir seksi yaşar, seni efsane eğlendiririm. Bende hiç kural yok değil, kondom kuralım var. Tamam ama kondom konusunu oral seksin sakso aşamasında asla önemsemem ve ben yalamak fiilini erkeği en çılgın hale getirecek kadar iyi bilir, uygularım. Bu konuda emin olabilirsiniz.

İstanbul Aktif Pasif Gay

Özenli bir  Sizi anal seksle de memnun ederim elbette… ama anal öncesinde her zaman hazırlanarak. Size en kusursuz seksleri armağan etmek istiyorum. Bunun için sohbete de önem veririm. Neden sohbet ve seksi iki ayrı konu gibi düşünürler? Anlamam! Oysa bence bu iki konu birbiriyle çok alakalı. Ben mükemmel seksi sizlere sunabilmek için olayın içinde mükemmel bir de sohbet olması gerektiğinin farkındayım ve merak etmeyin sizi tastamam bir şekilde eğlendiririm.

İstanbul Travesti Escort

Sohbet ve Seksi İki Ayrı Konu Gibi Düşünürler? Anlamam!
Hatta her ne kadar İstanbul aktif Pasif Gay bile olsam görüşmelerimde erkeklerime sevgilileri gibi hissettiririm. Ve eğer nasipse sizinle uzun süreli birliktelikler yaşamaktan asla kaçmam. Durun ama… hâlâ sizlere kendimden bahsetmedim. E o zaman hemen sizlere kendimi anlatayım. Ben 90 60 90 bedende ve 24 yaş, esmer, son derece seks, uzun – zarif bir kadınım. Düz olan siyah, uzun saçlarım ve simsiyah olan kendiliğinden sürmeli gözlerim sevilir. Kısacası bedensel güzelliği açısından da sizi fazlasıyla tatmin edebilecek bir çıtırım, hiç kuşkunuz olmasın.

İstanbul aktif Pasif Gay

İstanbul aktif Pasif Gay

İlan ID: 43362738ef54bccb

  

Sorun bildir

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Bir Cevap Bırakın